צוות המורים

קונטרה מאסטר קוגומלו (לביא קגן)

סטודיו קוגומלו

לביא קגן מאמן בכיר לקפוארה ומוסמך מבית ספר למאמנים בכירים בוינגייט, בעל תעודת התמחות בתנועה לגיל הרך מוינגייט, מדריך בשיטת OCO קואורדינציה שלב א’ ושלב ב’ וכמו כן תורת המשחק וילדים.

לביא משתייך לקבוצת “Terra Santa”, האקדמיה הישראלית לקפוארה, אחת הקבוצות המובילות בארץ, התחיל את אימוני הקפוארה הראשונים בשנת 98′ בפתח תקווה והוא ממייסדי הקפוארה בישראל אשר מוביל צוות מדריכים ותיק ברחבי הארץ.

 בנוסף מרכז את תחום הדרכת הקפוארה בוינגייט והכשרת מדריכים, פיתח פרויקט קפוארה טיפולית לקבוצה של חרדה חברתית ומפעיל פרויקטים חינוכיים המשלבים בתוכם תרומה לקהילה, בעל להקת ההופעות המצליחה “קפוארה שואו” שמופיעה בכל רחבי הארץ ומסביב לעולם. פתח את הסטודיו לקפוארה “קוגומלו” שאותו מנהל וכיום גם מנחה תוכנית בוקר לילדים בערוץ “הופ“.

לביא דואג להעשיר את ידיעותיו בתחום וכל הזמן חוקר ומתפתח מנסיעות בכל העולם לאירועים וסדנאות של מאסטרים בתחומים שונים של הקפוארה ומעביר את הידע פה בארץ.

צוות מורי קפוארה

ביגי (סתיו אסטמקר)

“הקפוארה מלווה אותי כבר שנים רבות ונתנה לי המון ביטחון וחשוב לי להעביר את זה הלאה בחזרה לתלמידים שלי” מדריך בכיר מטעם האקדמיה הישראלית לקפוארה מדריך מוסמך ע”י וינגייט עם התמחות לגיל הרך מאמן אקרובטיקה בכיר מרכז את תחום עוזרי מדריך ברמה הארצית של סטודיו קוגומלו בוגר סטודיו קוגומלו בעצמו.

שוקיו (נריה לוי)

“הסטודיו הוא כמו בית בשבילי , כל תלמיד נמצא אצלי בלב, אני מלווה את התלמידים ומתרגש לראות איך הם מתפתחים בקפוארה ובאקרובטיקה.” מדריך בכיר מטעם האקדמיה הישראלית לקפוארה מדריך מוסמך ע”י וינגייט עם התמחות לגיל הרך מאמן נבחרת האקרובטיקה של הסטודיו מעביר סדנאות Movment קפוארה מקצועיות בארץ ובחו”ל. בוגר סטודיו קוגומלו

עדן מנצור

“אני מתרגש לראות את תלמידים שלי גדלים ומתפתחים להיות קפואריסטים נהדרים משנה לשנה, אני נהנה להנהיג ולהוביל את הדרכת הקפוארה בראש העין” מדריך בכיר מטעם האקדמיה הישראלית לקפוארה מדריך מוסמך ע”י וינגייט עם התמחות לגיל הרך מדריך ראשי של סטודיו קוגומלו בראש העין. בוגר סטודיו קוגומלו

בוי (אדם ברגיל)

“נהנה מהקסם של הילדים, להעביר להם את האנרגיה של הקפוארה ולעשות איתם כיף” מדריך בכיר מטעם האקדמיה הישראלית לקפוארה מדריך מוסמך ע”י וינגייט עם התמחות לגיל הרך מאמן אקרובטיקה בכיר מנהל את להקת ההופעות “סמבה סלמתאק” בוגר סטודיו קוגומלו

פג’ה (קינדו גססה)

“אני אוהב לעשות כיף עם התלמידים שלי בשיעורי הקפוארה להעניק להם ביטחון וחווית הצלחה” מדריך בכיר מטעם האקדמיה הישראלית לקפוארה מדריך מוסמך ע”י וינגייט עם התמחות לגיל הרך אומן במה לאקרובטיקת קפוארה ברחבי הארץ. בוגר סטודיו קוגומלו
צוות מורי מחול

נוי אוחנה

בוגרת סמינר הקיבוצים מתמחה בסגנונות היפהופ וג’אז פאנק מנהלת אומנותית של סטודיו קוגומלו רקדנית פעילה על הבמות בהפקות במה ופסטיבלים.

רותם ברזני

בוגרת קורס המורים להיפ הופ פיוזן של בי סטריט מביאה לסטודיו סגנון ייחודי וחדשני של היפהופ רחוב ברמה הגבוהה ביותר.

לימור גופר

מאסטרית לגיל הרך בעלת ותק וניסיון בהוראה מעל 15 שנה מלמדת בשיטה ייחודית תנועה ומחול לגיל הרך והיפהופ לקטנטנות. בוגרת התמחות לגיל הרך מטעם וינגייט.

עדי אדגה

רקדן פעיל בהפקות, קליפים והבמות הכי שוות, השתתף בבימת הארווזיון. מוביל סגנון ייחודי לסטודיו של דאנסהול ואפרו מחלוצי התחום בארץ.

לילך נחמני

מורה למחול לגיל הרך והיפ הופ קטנטנות